Zlatá Husa Db Slide Tenisky Z Kože S Semiš Hviezda Zlaté Vysokých špičkových Topánky

Jeg har lært alle mine barn om flyfiske, og mange av vennene deres også. Som alle ting som læres til mennesker, fanget noen raskere enn andre. Noen forfulgte det, så aldri rørt en fluestang igjen. Jeg har blitt en pasient og god lærer, og nå nyter tiden jeg tilbringer å lære andre, spesielt ungdommer til å fly fisk.

Jeg var ikke alltid så god på dette. Da mine to eldste barn var begge yngre enn fem, Zlatá Husa Db Slide Tenisky Z Kože S Semiš Hviezda Zlaté Vysokých špičkových Topánky var jeg ikke så tålmodig som jeg ble senere. Ikke å ha så mye fiskeTid som jeg ville ha likt, har jeg noen ganger irritert følelsen av å måtte lære fluefiske, i stedet for bare å kunne miste meg selv i min lidenskap. Likevel må jeg ha gjort noe riktig, fordi år senere er de begge kunnskapsrike flyfiskere.

Mange ting stikker ut når jeg ser tilbake til de dagene. Jeg husker at begge fanget sin første fisk samme dag. Deres første fisk helt alene, det er en som jeg ikke hadde hektet først og så fikk dem til å rulle inn. En gang, min ungedin sønn hadde stått på en stein bak meg, i en liten bekk mens jeg fisket en riffel ved siden av den fjerne bredden. Vel, han bestemte seg for at han var kald og ville at jeg skulle bære ham tilbake til land. Jeg tucked ham under min ikke-fisken arm, og lavt og se her kom vår Golden Retriever valp kan ikke røre bunnen og med litt panikk utseende. Jeg gledet min hånd under fargen hans. Hele tiden hadde jeg forlatt nymfen min i vannet, og jeg dro tilbake til land med min sønn og valp. Hvis det ikke var kaotisk enough, det var bare da en fisk traff. Jeg deponerte sikkert min sønn og valp, og reeled i fisken. Jeg var alltid snill av den fisken, selv om den bare var gjennomsnittlig i størrelse.

Flere ganger var Zlatá Husa Db Slide Tenisky Z Kože S Semiš Hviezda Zlaté Vysokých špičkových Topánkyønnen mine ekstremt konkurransedyktige i fiske, og det virket som om de gikk varmt og kaldt på nøyaktig motsatte tider. Med en fange flere fisk, mens den andre fikk skunked. Og da den ene mistet alt håp, ville den magiske skjebnen reversere. Jeg vil fortelle dem det eneste de kan ikke fortsetterol er hvor mange fisk de fanger. De kan kontrollere hvordan de fisker. Hvordan de kaster, hvordan de presenterer fly, hvilke fly de bruker, og viktigst, hvor god tid de har. Og en god stund kan fiske definitivt skje når ingen fisk blir fanget. Faktisk ville vi ikke nyte fiske hvis vi visste at vi skulle fange fisk, moroa er i overraskelsen, det er morsomt å ikke vite. De ville se på meg som, ja, pappa, hva? og gå tilbake til hardt å prøve å fange en fisk.

Den ene minnet that stikker ut mest, men var da min eldste var 13. Vi hadde planlagt en fire dagers flytur tur ned i Deschutes River, med to andre far og deres sønner. I siste øyeblikk ble begge andre partier avbrutt, og jeg ble utsatt for å tilbringe fire dager alene med min reticente sønn, som syntes å være en fjernere fremmed på dagen. Jeg hadde lurt på ideen om å ringe hele greia av, men bestemte seg raskt for at det ikke var akseptabelt. Min sønns mor og jeg var på vei gjennom det som skulle vise seg å Zlatá Husa Pánské Tenisky Super Star V Coffee Semiše A Kůže Hvězdy Teniskáchære en lenGiddy skilsmisse, og min sønn, aldri snakkesal, vokste mer tilbake hver dag.

Med alt dette hengende over oss, presset vi oss opp for å møte fire dager uten annet enn hverandre, og fiske og snakke med å okkupere vår tid. Dagene gikk bra nok, været var bra i slutten av mai, fisket var flott, og samtalen kom ganske naturlig.

Det var den siste natten jeg aldri vil glemme. Da vi dro ut for en natt i camping, fisket vi en stund. Å regne fisken hadde vært mer thaJeg er sjenerøs for meg, jeg reeled i og satt om oppgaver å sette opp leir og lage middag. Kanylen ekko med rop av et begeistret tretten år, pappa jeg fikk en annen, ?? eller pappa denne er større enn den siste. Flere ganger så jeg opp fra mine forberedelser for å beundre den siste fisken.

Etter middag besluttet min sønn å gå nedover for å prøve lykken. Spør om jeg kom, fortalte jeg ham om å fortsette, og jeg skal rydde opp. Igjen fanget han fisk. Så jeg slentret ned for å se. Han logså opp på sa, ?? hva med det stedet helt nede ?? Jeg fortalte ham at jeg trodde det så bra ut. Han beveget seg ned og på den første kastet i avtagende skumring heklet han inn i et monster. Langt den største fisken i sitt liv. Tre ganger gikk det luftbåren før min altfor engstelige sønn strammet ned på den for mye, og den store innfødte regnbue snappet av flyet.

Jeg fryktet skuffelse, men som min sønn snudde, smilte han og sa, det var fantastisk pappa. ?? Faktisk trodde jeg det var. Han avsluttet hjuletog da jeg så på at denne gutten ble en mann, ห่านรองเท้าผ้าใบฐานข้อมูลกลางดาวทองผูกผ้าที่มีรองเท้าผ้าใบหนังนิ่มดาว ble han forelsket i hele fluefiskeopplevelsen, visste jeg at jeg aldri ville glemme den fisken. Den som kom bort.

Samtalen flyte den kvelden vi snakket om sin mor og meg, vi snakket om fremtiden, vi snakket om far og sønner. Vi ble kjent med hverandre igjen. Et forhold som blomstre til denne dagen. Det er vanskelig ikke å være lidenskapelig om en aktivitet som kan gi deg øyeblikk sånn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.